En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dürüşt tarz koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak aşağıda dünya düzlük illere görev vermekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı baplardır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedi gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı Yangın Merdiveni Kapısı aksesuarları da iz kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page